Striscia LED Rigida Impermeabile - Blu - 50 Centimetri - 5050 SMD 7.2W

Numero dell'articolo:: 000068.21.03
Disponibilità: In magazzino
Tempi di consegna: Spedito entro 24 ore
Installazione facile! Nessun lavoro di saldatura richiesto.

Impermeabile. Barra LED con le clip e le viti per il montaggio. Alloggiamento di Alluminio. Ciò è un grande prodotto che permette che trasformiate vostri salone, stanza di sonno, ristorante, giardino, eccetera in uno spazio alla moda illuminato.

Include tutti i cavi necessari. Multiple LED barre possono essere concatenati.

C'è un connettore impermeabile su ogni estremità della barra LED. Questo consente a piùbarre a LED per essere collegati tra loro. Le connessioni sono impermeabili (IP65). Ci sonocirca 10 cm di filo in ciascuno di questi due connettori. Per distanze più lunghe, è possibile utilizzare cavi di prolunga.

Per questa barra LED è necessario un alimentatore. Si prega di consultare la sezione Accessori -> Alimentazioni. Qui potete anche trovare informazioni su cui alimentazione si ha bisogno.


Dettagli:
Flusso luminoso: 120 lumen.
Colore: Blu

Tensione: 12V
Amperaggio: 0,6 A
Potenza: 7,2 W
Contiene 30x 5050 SMD LEDs.
Larghezza: 16 mm
Altezza: 9 mm
carrette martin(kawavis) 14-12-2014 12:45

de eerste keer dat ik bij buyledstrip.c iets koop.een erg betrouwbare site.uitstekende uitleg bij vragen.ik heb de ledbalken gekocht als nacht verlichting(moonlicht)voor mijn aquarium.mijn vissen komen door het blauw licht erg mooi tot hun recht.alles mooi verpakt,alles direkt getest en alles ok,zeker de waterdichte aansluitingen.1minpunt.1 dag later gekregen door dhl.ik had een briefje aan mijn deur geplakt :bij afwezigheid bij de buren deponeren,maar ja ,er zat toch een kaart in de bus.coole led's!

Tom Bleeker 18-03-2013 16:25

Ik heb deze ledstrip gebruikt in mijn zeeaquarium als nachtverlichting, alle koralen lichten mooi op door het blauwe licht!
Over de ledstrip en de bevestiging ben ik erg tevreden, minpunt vind ik echter dat de kabel tussen de strip en de adapter erg kort is. Dit is op zijn beurt op te lossen middels de verlengkabel van 2m. Verder goede, snelle service en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden vd status van de bestelling.

Antonio Manuel Matias Lopez 15-03-2013 02:49

magnifico acabado, perfecto funcionamiento, transporte rápido y eficaz.

De Cuyper Drukkerij 19-12-2012 11:33

Wij waren op zoek naar een oplossing om duidelijk aan te geven dat een machine in storing ging.
Nu is dat voor "gewone" medewerkers geen probleem maar sedert kort is een collega uit een andere afdeling ons komen vervoegen, deze is volledig doof en kon dus het probleem niet horen. Nu ziet hij dat er een probleem is. een perfecte oplossing dus voor het gestelde probleem.
Levering en afhandeling is perfect verlopen.

Jeffry Victor 30-08-2012 11:39

Snelle, stipte en correcte afhandeling/levering. Vlotte betaling. Website is duidelijk. Prijzen zijn competitief.
Goederen vertonen goede tot uitstekende kwaliteit (LED balken, mooie kleur, voldoende lichtsterkte)
Alleen jammer van de mee bestelde voeding ... plug lijkt wat star, moet met kracht worden ingebracht anders geen stroom/spanning. Met wat weg en weer gewriemel lukte het ons de LED's te doen oplichten. Misschien omdat het "nieuw" is? Misschien omdat de plug wat star is wegens ongebruikte status? Maar buiten dit, geen negatieve commentaar ...

Ron van Montfoort 17-05-2012 10:23

Ik had al 2 ledbalkjes in mijn Zee aquarium geplaatst voor extra verlichting en heb er nu weer 2 bij geplaatst.Ik laat 's nachts één blauw balkje branden en 's ochtends gaan er eerst 2 aan en later de tl verlichting en de andere ledbalkjes.Helemaal top en weer zoals gewoonlijk snel geleverd.

Marc Pauwels 24-01-2012 19:56

Ik had het produkt keurig op tijd ontvangen
Dit heb ik besteld aan de hand van verlichting die ik had gezien om mijn aquarium in de avond te verlichten en vermits blauw goed uitkomt met het leven in het aquarium heb ik deze ledbalk gekocht
Over het resultaat ben ik zeer tevreden , correct afgehandeld en op tijd geleverd
Mensen met een aquarium raad ik het zeker aan vermits de lamp in een aqauzaak dubbel zoveel kost
Zeker niet twijfelen , kopen die handel

4.45 stelle basate su 7 recensioni